Hitta billiga flygresor

När man ska ut och resa vill man naturligtvis se till att hitta så billiga flygbiljetter som möjligt. Det spelar ingen roll om man reser privat tillsammans med vänner och familj eller om man reser i jobbsyfte. Om man reser genom eller med arbetet så är det dock vanligast att företaget står för kostnaderna. Det kan t.ex. handla om att företaget använt sig av qred.com/se/ för att få till ett riktigt bra företagslån, och på så sätt finansierat jobbresan. Som privatperson har man dock inte alltid samma möjligheter och därför är priserna av större vikt. Man vill hitta ett flygbolag som erbjuder billiga biljetter, samtidigt som man kan resa det datum och den tid som man önskar.

Hur ska man då gå tillväga för att hitta riktigt bra biljetter? Vissa verkar ju lyckas få ner priset så himla bra? Här nedan har vi samlat de bästa råden och tipsen på hur du kan se till så din flygresa inte bara blir som du tänkt dig, utan även ger dig mer pengar över i fickan.

Bästa tipsen för en billigare resa

Undvik lov – Ja, vi vet att det är just under loven som de flesta reser, men det är också då som priserna är sjukt mycket högre. Om du kan vara flexibel i din resa och resa under datum som inte är speciellt populära kan du komma undan riktigt bra. En chartersemester för två personer kan t.ex. kosta 20.000 under juli månad, men bara 12.500 när sommarlovet är slut.

Enkelresor är oftast bättre – I de allra flesta fall så är det mycket billigare att boka två stycken enkelresor än att boka tur och retur. Visst kan det vara lite knöligare, men om du vill få ner priserna så är det enkelresor som gäller, gärna med olika flygbolag.

Mellanlanda – Om möjligheten finns, eller du ska resa väldigt långt, så kan det faktiskt löna sig väldigt mycket att mellanlanda. När du mellanlandar har du dessutom möjlighet att upptäcka en stad eller ett land som du annars hade flugit förbi. Resor där mellanlandning är aktuella är mycket billigare, just för att de anses mer obekväma.

Ha koll på rabatter – Visst, du har inte fått något mejl om 25 % rabatt på flygresor på mer än ett halvår, men det betyder inte att rabatterna inte finns. I många fall kan du på flygbolagens hemsidor hitta en sektion just för erbjudanden och kampanjer. Genom att hålla dig uppdaterad och se efter då och då kan du hitta resor till rabatterade priser. Vill du göra det ännu enklare för dig så ser du till att prenumerera på nyhetsbrev från sajten i fråga. På så sätt behöver du inte besöka hemsidan alls.

Använd en lågpriskalender – En lågpriskalender har nästan alla flygbolag och i denna kan du se när det är som billigast att resa till den destination som du ska besöka. Det ger dig möjlighet att snabbt jämföra priserna beroende på datum.

Leave a Reply

mts_best